Kranjska Gora JESENI

Kranjska Gora JESENI

Ko gorske vršace že pobeli sneg, se gozdovi na nižji nadmorski višini obarvajo v čudovite jesenske barve. Obarvajte tudi svoja doživetja!

Užijte lepote narave! Med sprehodom občudujte barve jesenskih dreves in svojim najmlajšim razložite, zakaj iglavci ne odvržejo iglic!

Jeseni je Kranjska Gora res čaroben del Slovenije. Jesen je popoln čas za razgibavanje na trim stezi Drčev rut in za neskončne kolesarske kilometre. Največji kolesarski zagrizenci se udeležijo ali navijajo na kolesarskem dogodku Juriš na Vršič.

Obiščite lahko le 5 km oddaljeno Rusko kapelico ali Martuljške slapove. Še nekaj pa je jeseni res izjemno doživetje: igranje golfa na golf igrišču v Čičarah, le nekaj kilometrov oddaljenim od apartmaja Gams. Prekrasna narava bo motivacija za popolno partijo.

Kaj pa, če kakšen dan vreme ponagaja in malo dežuje? Nič hudega! Na obisk čaka muzej Planica z interaktivnimi dogodivščinami, kjer se lahko vsak poda na Triglav ali pa spregovori nekaj besed z junaki Planice, od Petra Prevca do Francija Petka in drugih.

7 dogodivščin, ki jih jeseni ne smete zamuditi!

  1. Kolesarjenje.
  2. Tekmovanje ali navijanje na kolesarskem Jurišu na Vršič.
  3. Trim steza Drčev rut s trim napravami.
  4. Obisk Ruske kapelice.
  5. Martuljški slapovi.
  6. Golf.
  7. Interaktivni muzej Planica.